fredag 8. april 2011

Velkommen inn!

Nå er endelig prosjekt lekehytte/bod ferdig. Som nevnt før er det boden vår, men barna skal få ha den som lekehytte de årene de er små og setter pris på det. Når de en dag blir for store for lekehytte, kommer det nok inn flere hyller her. Men enn så lenge skal småttene få kose seg her. :) Utrolig kjekt å ha et sted hvor man kan lagre leker som ikke brukes daglig, og fravokste leker, som tross alt kan være morsomme en gang i mellom likevel.

Her kommer det ekstremt mange bilder:Velkommen inn..Dette er vel egentlig nattlamper fra Ikea, men syns de ble søte her inne for det. Vi skal selvfølgelig ordne med de ledningene etterhvert.Puffen måtte trekkes om, nok en gang. Kan liksom ikke gi seg før man er fornøyd vel?Boden sett innenifra:Noen store, gode kosedyr hører med. De er veldig gode å sitte/ligge på når man leker har jeg skjønt. :)

Utrolig deilig med en egen hyllevegg, den er ny. Barna har fått de nederste hyllene til sine leker, men de lenger opp er det andre ting i.En liten morsom sak for barna.. En liten hemmelig inngang, gjennom en skapdør (som KOMMER) på utsiden.
Et lite før-bilde er på sin plass.Veldig fornøyd med forandringen. :) Nå gjenstår bare å henge opp litt knagger og litt småpirk. Ganske fort gjort, bare man kommer i gang.

4 kommentarer:

 1. Kjempesøt lekehytte som de nok blir å sette stor pris på:)

  Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Det ble bare fantastisk fint, du er flink, Line!! Tror nok gutta vil sette stor pris på dette rommet :) Puffen ble også veldig fin, igjen, selv med nytt trekk ;)

  SvarSlett
 3. Fantastisk bra! Får nesten lyst til å prøve luka ut selv:)

  klem

  SvarSlett
 4. Tusen takk for koselige kommentarer. :)

  SvarSlett