mandag 11. april 2011

Hagearbeid!

De siste dagene har gått til hagearbeid. Med nesten 8 mål tomt burde jeg sikkert skamme meg over å innrømme at jeg ikke er sånn voldsomt glad i hagearbeid, men det er nå sannheten. Satser vel på mye naturtomt, men det som ikke skal være det, skal bli striglet etter alle kunstens regler. Litt morsomt er det da, for først nå får vi kikket skikkelig over tomten, og alt som finnes der. Vi har masse planer, og vi finner stadig små skatter i form av steiner og andre ting vi kan flytte på og bruke litt her og der. Morsomt er det. :)

I dag har årets første påskepynt kommet på plass. Egget hadde Espen kjøpt til meg, gjett om jeg er glad for å få et sånt påskeegg. Snill er han! :)Nå står tapetsering på timeplanen. Hadde trodd det var ganske enkelt og greit, men her er det banning, lim i håret og tapet på skeiva! Så vi får nå se da, hvordan det blir..

2 kommentarer:

 1. Naturtomt er kjempefint det!
  Så lenge den er under "kontroll":)

  Vi har såvidr begynt med hagen her på pynten også. 1,4 mål, men meget bratt. Vi snakker om 20 høydemeter i forskjell på oppe og nede. Og med berget rett nedenfor. Det er skummelt, men utsikten er flott!

  Nå har Supermannen henter hjem traktoren fra gården til mine foreldre. Han skal nemlig kjøre på masse og planere... Tror det blir en skitten affære:) Vi må nok ha som mål at hagen skal blir brukbar til neste sommer. Hendigvis har vi et relativt stort område på oversiden av huset som vi kan bruke.

  klem og lykke til!

  SvarSlett
 2. Du får forresten kjøpt påstrykingspapir på Clas Ohlson. Jeg kjøpte det på nett, gjennom InkClub. Men det var ikke særlig god kvalitet...
  Slike ark finnes sikkert overalt. Egentlig ganske enkelt. Jeg vurderer å lage mange puter til å ha i senga på lekerommet. Kanskje la frøkna tegne noe, eller ta bilder av henne:)

  Ett år bestilte jeg t-skjorter med bilde av frøkna med to venninner på i julegave til hele gjengen. Bestilte fra FotoKnudsen og det ble ganske dyrt. Nå kan jeg jo lage dem selv!

  SvarSlett