mandag 17. september 2012

Loftstuenytt

Den MYE omtalte loftstuen tar form, selvom det tar tid. Når man har gjort aalt det kjedelige, satt bort 32 gelenderstolper til lakkering, og egentlig bare har igjen småpirk.. er det rart hvordan man plutselig finner så mye annet som frister mer å gjøre?!
 
Billy har blitt pimpet, i bestemorstyle..
 
 
Syns det ble riktig så fint med tapet på bakveggen her. Glassdører skal også opp igjen, men mange kokker og mye søl har klart å rote bort hengslene, på mystisk vis..

 
Fornøyd ble jeg ihvertfall! Jeg er i grunnen ganske lei av hele BILLY, etter å ha levd med han i åresvis, i ulike farger og varianter, men siden det blir litt i overkant å kvitte seg med alt man eier bare fordi man vil ha ny, ble dette en ganske god løsning. Gulvet hylla står på skal males, også blir dette bokskap.
 
En gammel hylle Bestefar har laget har fått komme opp på veggen, nymalt.

 
Egentlig skulle den henges opp ute på trappa, men jeg syns den ble så fin hvit at jeg ikke hadde hjerte til det.

 
 
En liten del av gulvet har fått sitt første strøk med grunning, og det ble SÅÅ mye bedre enn det som var der fra før.. Gjett om jeg gleder meg til hele gulvet blir malt! Men siden malingen antagelig ikke akkurat er helsefremmende, og loftstuen inneholder dører til alle rom i 2. etg krever det planlegging. Barna må ut av huset akkurat disse dagene, og her setter vi vår lit til Mommo?!
 

 
Ny lampe har omsider kommet på plass og. Loftstuen har vært mørklagt i all evighet, så bare det å ha lys her igjen er supert!

 
Spotlightlamper er ikke min stil, jeg liker dem ikke i det hele tatt, de passer bare ikke inn i vårt skjeve, rare bestemorhus. Men. De er ganske praktiske da. Loftstua er et mørkt rom, og med bratt trapp ned til 1. etg måtte det godt lys til. Derfor endte vi på denne spotlightskinna fra Ikea. Den er noe av det penere, av det stygge spør du meg. ;)
 
Vi har valgt den enkle varianten, maler alt i hele rommet i fargen Chi. Dvs tak, lister, vegger og gulv. Det er så mange rare løsninger her at det er greit de ikke kommer så tydelig frem. Lyst og fint blir det ihvertfall.

2 kommentarer:

  1. Ojj ! Det blir kjempefint i loftstuen ! Ja tror nok det er best at småguttene er hos mommo når dere skal male gulvet ja...ellers blir det nok sklisikre sokker på begge to hehe. Må bare få unna visning her først...til helgenblir det vist. Den nye bestemorhyllen ble veldig fin da ,med nydelig tapet på bakvegg ! Du har virkelig sansen for det nydelige. Klem klem

    SvarSlett
  2. Jo også var det det...pappas hylle er kjempesøt da ! Flinkingene !

    SvarSlett