mandag 25. februar 2013

Noen ganger er det kanskje ikke så dumt..

å falle ned hele trappen.
Det kjentes ut som jeg slo meg halvt ihjel, og brakk alle bein i ryggen, men etter at jeg var borte noen timer i går, hadde jammen mannen i huset fått fart på seg og skrudd opp gelenderet..
 
 
Og det ble riktig så fint syns jeg!

 
Fortsatt har vi mangler gelender på den siste biten, men det kommer. Ting tar tid, og etter å ha levd med oppussing de siste årene, blir pausene mellom slagene laaange.
Men etter gårsdagens fall tror jeg nesten mannen i huset er skremt til å sette opp farten. Jeg stod visst over fallet også, men med skranten rygg fra før var det ikke helt tingen å skli ned trappen. Vel, vel. Det måtte vel til da. ;)
 
 

tirsdag 12. februar 2013

ny hylle

For ca to år siden kjøpte jeg med denne "kjøkkenskuff-innmaten" i en bruktbutikk, og nå har vi endelig fått hengt den opp..


Kontoret er et rom med masse småting og dill som skal lagres, så det ble en kjekk hylle til dette!


Ved siden av henger oversiktsbildet over Bjørkhaug, for maaange år siden

fredag 8. februar 2013

Lys-slynge

Gjesterommet er gått fra å være et lite brukt rom, til å bli brukt minst tre dager i uka, til trening. Ganske fornøyd med at vi har holdt oss i skinnet og kommet i gang med trening igjen, selvom det ikke er like ofte som i gamle dager.
 
Lampe har manglet i all evighet, og nå var jeg lei av å trene i mørket, så da hang jeg opp en lys-slynge. Den lyser faktisk ganske greit opp, sammen med nattbordlampa..
 
 
Har i all evighet spart på disse fine hjertespikrene fra Home&Cottage, endelig fant jeg ut hva jeg skulle bruke de til.. Veldig fine, men de er så kraftige at hele vinduslisten sprakk opp da den kom opp. Ikke noe jeg tar så tungt, da nye vinduer står høyt oppe på to do-lista her i huset!

 
Og her kan gjestene våre sove..
Plutselig forsvant nattbordlampen, og inn kom vaskefat i steden..
 
 
Sengen har gardiner festet rundt hele kanten, og under ligger alt gammelt babyutstyr, og en stk katt oppi babykurven, stort sett hele dagen.

mandag 4. februar 2013

Bestemorstue

I helgen fikk jeg ånden over meg, og flyttet litt rundt på saker og ting. Føler jeg får ny energi når det er overstått, deilig med litt forandring.
 
Den bittelille stuen vår er vel snart ferdig møblert, men det tok tid. Det er ikke barebare å henge opp ting på kritthvite vegger, er så kjedelig om man angrer seg.
 
 
Men nå er jeg ganske så fornøyd!
 
Akkurat passe liten stue, og akkurat passe deilig å slenge seg i denne sofaen her. Den må være det beste kjøpet jeg noengang har gjort! Veldig god å være lat i, og med plass til både katter og barn, og leketraktorer.
 
 
På hylla står et av yndlingsbildene mine, kanskje ikke så lett å se det helt men.
 
 
 Gyngestolkroken er også hyppig brukt. Jeg måtte argumentere lenge for å få med gyngestolen til en 50lapp hjem fra loppis, men i ettertid er den blitt usedvanlig godt brukt.
 
 
Et av vårens prosjekter er å bytte ut peisen. Den er, som man kan skimte av bildet, ikke særlig pen, og elgammel. Faktisk er den hele 133 år, så det sier seg selv at den muliggens er moden for utskiftning. Men så var det det med å bli enige da..
 
For å si det sånn, jeg går ikke med på en nymoderne sak, og mannen i huset går ikke med på en gammel restaurert en. Hehe, det er jo et intressant utgangspunkt! ;)