søndag 31. juli 2011

Ferie

Sommerferien er straks over, og etter fire fantastisk fine uker er det på tide at hverdagen kommer tilbake. Denne ferien har vi vært mest på tur, og bare gjort morsomme ting.

Lillebror har storkost seg med å se på fisker..



Mor i huset storkoste seg med shopping, men med tre gutter på slep er jeg jammen nedstemt.. Storebror glimter til av og til, og denne dagen hadde vi kjøpt noen små pakker til kusinene, som han insisterte på å bære rundt hele dagen, for de skulle han gi. :)



Mye kos har det blitt, og kranglefantene har omsider roet ned kranlingen, for denne gang.



Lille, store storebror har plutselig blitt veldig stor gutt over sommeren. Han har sluttet med bleie, blitt veldig flink til å prate og vokst masse. Kjempestas. :)



Ferieukene har blitt brukt til masse kos og tid sammen, så det meste har stoppet litt opp her hjemme. Selv bloggen har fått seg en ferie. Etter den siste ukens hendelser har det vel stoppet litt opp hos alle og enhver vil jeg tro. Jeg har ihvertfall brukt litt ekstra tid på å tenke over hvor heldig jeg er! <3

tirsdag 12. juli 2011

Lykken er..

å ha ferie med de tre beste guttene som er. Sommerplanene i år var å ikke ha noen plan, bare ta ting som de kommer.. Og så langt har det fungert utmerket faktisk. Vi storkoser oss, og gjør det som faller oss inn.



Disse fantastisk vakre blomstene hadde dukket opp mens vi var borte, litt synd vi ikke får kikket like mye på dem som vi kunne ønsket, men de er pene å se på i forbifarten også. :)

Den første uken har gått med til dyreparken..





Tømmer-renna med storebror var kjempestas, og selv den minste kråka klarte vi å holde i sjakk denne dagen (ingen selvfølge).




Eksotisk besøk fra trøndere..




Syke små med masse prikker.. (Pinlig nok vet ikke sykepleiermammaen akkurat hva det er, men så lenge energinivået stort sett er på topp går det vel greit.. ;) )



En liten hyttetur..




Morgenbad på mor..




Viktig å ordne etter seg før man reiser hjem.



Lillebror var en veldig aktiv deltager i å tømme bilen, han klatret inn og inntok plassen helt selv..



Da vi kom hjem i dag stod plutselig den svarte monster badeanden på trappa. Jeg skvatt skikkelig og måtte kikke to ganger før jeg skjønte hva det var.. Storebror samler på ender, og det vet stort sett alle vi kjenner, noe som har resultert i en ganske stor andeflokk, men den her tok kaka. Onkel hadde kjørt innom med den, og fikk en ekstra stjerne i boka fra guttene for den. Begge var ivrige etter å bade i kveld!



En hånd å holde i mens man får kveldsstell..



Alle fornuftige planer er lagt bort for ferien, nå er det latskap, impulsive planer, bading og is som står på planen. Fantastisk med en sommer uten planer, bare pakke barn og saker inn i bilen, og gjøre det som faller en inn. Storebror har lyst til å kjøre fly i ferien, så da blir det nok det og. Alle får være med å bestemme hva som skal skje. ;)

fredag 1. juli 2011

Feriemodus

I dag var siste dagen før ferien for lillegutt i barnehagen, og for mannen på jobb, så nå er det offisielt ferie i drømmehuset. Lillegutt og jeg har feiret med å bake cup cakes.



Litt godt stekte, men det er jammen ikke alltid lett å passe ovnen i mellom slagene med dotrening og aktiv lillebror. Gode ble de ihvertfall, særlig med grønn smørkrem og dinosauruspynt. ;)

De neste ukene har vi planlagt å ta helt fri fra husprosjektene våre, og bare være mest mulig på tur og kose oss. Det holdt jo ganske greit, i morgen skal det skiftes et par vinduer, og jeg har noen småting jeg skal male noen kvelder.. ;) Hehe. Ikke så lett å ta seg helt fri med andre ord, vi er litt ivrige. Men. Etter at vinduene er byttet skal det meste få flyte i 2. etasje, og vi skal bare kose oss med disse små..



Sinkbaljen er kjøpt for å stå på verandaen, til å vaske hender/føtter når vi er ute. Det blir ofte utrolig masse gris inn i gangen syns jeg, de dagene vi er ute fra morgen til kveld, så planen er god. Så langt har den vært kjekk, men det har endt med at begge barna har vært oppi der med hele kroppen hver gang. Rampungene. :)



Denne lille blide mannen kan nemlig snu tvert om, hvis ikke han også får plaske i vannet sånn som storebror får. ;)

Så, da får vi se hva vi kommer på av gode planer de neste ukene. Late skal de ihvertfall bli.. :)