mandag 6. desember 2010

Til jul ønsker jeg meg..

walk-in-closet!! Vi har rett og slett vært late når det kommer til maling i det siste, og funnet ca tusen unnskyldninger for å ikke male. Det har blitt til at vi har malt litt småting i steden, for det er litt mindre slit. ;) Men alt skal bli ferdigmalt til slutt, så her er det bare å smøre seg med tålmodighet. Arbeidsplanen vår er tross alt å bare arbeide når vi har lyst, fordi det ikke haster.. Meeen, likevel. Jeg begynner bli litt gal av alt rotet i 2. etg, og tenker at hvis vi bare hadde kunnet pakke ut alle klærne våre snart.. da blir jeg glad da! Så nå har vi grunnet klesrommet vårt ikke mindre enn TRE ganger, og det er klart for maling.. Blir det ikke fint, etterhvert?



Og se på døren inn, den er det eneste som faktisk er ferdig i den etasjen. Jeg syns den er så fin at jeg faktisk har vært oppe noen ekstra runder og kikket på den, for jeg gleder meg såå veldig til resten av etasjen står i stil til den..



Og er det så rart, når man ser hvordan de andre dørene ser ut?



Ok, når jeg kikket på forhåndsvisningen nå så jeg jo at døren er ikke ferdig den heller. Den mangler den perfekte klinke inn, men jeg har ikke funnet noen jeg liker ennå. Eller. Jeg har jo det da. Men den var ALTFOR dyr, og det blir nok ikke 4 sånne der oppe. Men når man har sett den aller fineste er det jammen vanskelig å finne en like fin og. ;)

Gulvet skulle egentlig bli blå-lilla, men surre 1 og surre 2 hadde misforstått hvem som skulle bære inn malingen, så alle malingen vår var fryst ute. Det var mye halvtomme spann, så det var ikke såå ille, men kjedelig at to nye, uåpnede spann til godt over 1000kr ble ødelagt og. Så nå er jeg litt i tankeboksen igjen.. for jeg liker egentlig drivved-looken på gulvet, men det er sølt noe olje eller sånn som er umulig å slipe bort, og det er litt mindre pent da. Også er det kanskje greit med malte gulv som er enkelt å rengjøre i et walk-in-closet. Hmm..

1 kommentar: